Po ilgos pertraukos vėl pradėjau kepti duoną.Anksčiau kepdavau "labai ruginę",bet ją mėgo tik Dobilas,dabar kepu "lengvesnes"(bet,skaičiau,kad ne tokias sveikas)-vieną-"beveik ruginę",kitą-"beveik kvietinę"...Nuotrauką turiu "beveik ruginės",nes "beveik kvietinė" pravertė parodos atidarymo vaišėms.
Orkaitėje kepi?
AtsakytiPanaikintiMan labai ruginė duonkepėj nepavyko, maišau miltus dažniausiai, bet ruginė irgi mažai gerbėjų turi pas mus, man ir Klaidui ji skani, kiti raukosi:)
KEPU ORKAITĖJ,GAL NUO RAUGO IR ORKAITĖS PRIKLAUSO,MANIŠKĖS DUONOS(KUR ANKSČIAU KEPIAU IR DABAR) LABAI SKIRIASI-ATRADAU TOKIĄ,KOKIĄ ĮSIVAIZDAVAU(PAGAL SKONĮ).APIE DUONKEPES GALI sužinoti Šlinynkos malūne(kaiminystėje).
AtsakytiPanaikintiKepiau ir as duona :) Ekperimentavau su ruginiais miltais, priedais.Bet musu seimoje jos megeju neatsirado :( Man vienai ji tik ir patiko. Nesmagu kepti be palaikymo, todel mano entuziazmas isbleso...
AtsakytiPanaikintiIr man taip buvo,nors ir dabar panašiai-visi pusryčiams pradėjo valgyti batoną,bet man labiau patinka duona.Nebus palaikymo,tai ir man ilgainiui nusibos...
AtsakytiPanaikinti